L-Joy dancefactory

L-Joy dancefactory is een Dansschool gelegen aan Lage Ham 184 in Dongen.

Meer informatie over L-Joy dancefactory in Dongen

L-Joy dancefactory is een Dansschool gelegen in Dongen op Lage Ham 184.

Kom erachter wat L-Joy dancefactory voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek L-Joy dancefactory om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dongen? Dan ben je bij L-Joy dancefactory op de juiste plek. Bij L-Joy dancefactory kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

L-Joy dancefactory in Dongen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lage Ham 184 in Dongen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dongen of niet, iedereen is welkom bij L-Joy dancefactory. Je kan L-Joy dancefactory telefonisch bereiken op: 31 6 53109856 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.l-joy.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar L-Joy dancefactory en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij L-Joy dancefactory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L-Joy dancefactory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. L-Joy dancefactory

Bezoekers bekeken ook