DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer.

DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. is een Coachingscentrum gelegen aan Dolderweg 25 in Steenwijk.

Meer informatie over DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. in Steenwijk

DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. is een Coachingscentrum gelegen in Steenwijk op Dolderweg 25.

Kom erachter wat DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Coachingscentrum in de buurt van Steenwijk? Dan ben je bij DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. op de juiste plek. Bij DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. in Steenwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Coachingscentrum is gelegen aan Dolderweg 25 in Steenwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Steenwijk of niet, iedereen is welkom bij DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer.. Je kan DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. telefonisch bereiken op: 31 6 23343813 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DansVlinders, Dansexpressie,, Improvisatie en Coaching op de dansvloer.

Bezoekers bekeken ook