Move-it Dance

Move-it Dance is een Dansgezelschap gelegen aan Laco sportcomples, Lange Blokweg 27a in Zierikzee.

Meer informatie over Move-it Dance in Zierikzee

Move-it Dance is een Dansgezelschap gelegen in Zierikzee op Laco sportcomples, Lange Blokweg 27a.

Kom erachter wat Move-it Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Move-it Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansgezelschap in de buurt van Zierikzee? Dan ben je bij Move-it Dance op de juiste plek. Bij Move-it Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Move-it Dance in Zierikzee is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansgezelschap is gelegen aan Laco sportcomples, Lange Blokweg 27a in Zierikzee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zierikzee of niet, iedereen is welkom bij Move-it Dance. Je kan Move-it Dance telefonisch bereiken op: 31 6 48623022 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://move-itdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Move-it Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Move-it Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Move-it Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Move-it Dance

Bezoekers bekeken ook