De Dansacker

De Dansacker is een Dansschool gelegen aan Industrieweg 9 in Pijnacker.

Meer informatie over De Dansacker in Pijnacker

De Dansacker is een Dansschool gelegen in Pijnacker op Industrieweg 9.

Kom erachter wat De Dansacker voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Dansacker om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij De Dansacker op de juiste plek. Bij De Dansacker kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Dansacker in Pijnacker is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Industrieweg 9 in Pijnacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Pijnacker of niet, iedereen is welkom bij De Dansacker. Je kan De Dansacker telefonisch bereiken op: 31 15 369 4099 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dedansacker.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Dansacker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Dansacker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansacker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Dansacker

Bezoekers bekeken ook