Explosion Dance

Explosion Dance is een Dansschool gelegen aan Sportpark Dorrestein 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Explosion Dance in Nieuwerkerk aan den IJssel

Explosion Dance is een Dansschool gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel op Sportpark Dorrestein 5.

Kom erachter wat Explosion Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Explosion Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan ben je bij Explosion Dance op de juiste plek. Bij Explosion Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Explosion Dance in Nieuwerkerk aan den IJssel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sportpark Dorrestein 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwerkerk aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Explosion Dance. Je kan Explosion Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://explosiondance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Explosion Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Explosion Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Explosion Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Explosion Dance

Bezoekers bekeken ook