De DansFabriek Nieuwegein

De DansFabriek Nieuwegein is een Dansschool gelegen aan Hildo Kropstraat 8 in Nieuwegein.

Meer informatie over De DansFabriek Nieuwegein in Nieuwegein

De DansFabriek Nieuwegein is een Dansschool gelegen in Nieuwegein op Hildo Kropstraat 8.

Kom erachter wat De DansFabriek Nieuwegein voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De DansFabriek Nieuwegein om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwegein? Dan ben je bij De DansFabriek Nieuwegein op de juiste plek. Bij De DansFabriek Nieuwegein kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De DansFabriek Nieuwegein in Nieuwegein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hildo Kropstraat 8 in Nieuwegein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwegein of niet, iedereen is welkom bij De DansFabriek Nieuwegein. Je kan De DansFabriek Nieuwegein telefonisch bereiken op: 31 30 737 0320 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-dansfabriek.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De DansFabriek Nieuwegein en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De DansFabriek Nieuwegein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De DansFabriek Nieuwegein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De DansFabriek Nieuwegein

Bezoekers bekeken ook