Create Dance

Create Dance is een Dansschool gelegen aan Grote Synagoge, Golstraat 23 in Deventer.

Meer informatie over Create Dance in Deventer

Create Dance is een Dansschool gelegen in Deventer op Grote Synagoge, Golstraat 23.

Kom erachter wat Create Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Create Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Create Dance op de juiste plek. Bij Create Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Create Dance in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Grote Synagoge, Golstraat 23 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Create Dance. Je kan Create Dance telefonisch bereiken op: 31 6 13481307 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.createdance.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Create Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Create Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Create Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Create Dance

Bezoekers bekeken ook