De Danshal

De Danshal is een Dansschool gelegen aan Virulyweg 25a in Almelo.

Meer informatie over De Danshal in Almelo

De Danshal is een Dansschool gelegen in Almelo op Virulyweg 25a.

Kom erachter wat De Danshal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Danshal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij De Danshal op de juiste plek. Bij De Danshal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Danshal in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Virulyweg 25a in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij De Danshal. Je kan De Danshal telefonisch bereiken op: 31 6 36012927 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danshal.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Danshal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Danshal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danshal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Danshal

Bezoekers bekeken ook