Dizzy Dance

Dizzy Dance is een Dansschool gelegen aan Heuvelstraat 4 in Venray.

Meer informatie over Dizzy Dance in Venray

Dizzy Dance is een Dansschool gelegen in Venray op Heuvelstraat 4.

Kom erachter wat Dizzy Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dizzy Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venray? Dan ben je bij Dizzy Dance op de juiste plek. Bij Dizzy Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dizzy Dance in Venray is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Heuvelstraat 4 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Dizzy Dance. Je kan Dizzy Dance telefonisch bereiken op: 31 478 640 873 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dizzydance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dizzy Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dizzy Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dizzy Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dizzy Dance

Bezoekers bekeken ook