Ieder seizoen zijn er nieuwe mode- en beautytrends die opduiken. Voor meiden kan het soms lastig zijn om op de hoogte te blijven van wat er in de mode is en welke beautyproducten het beste werken. In dit artikel bespreken we de mode- en beautytrends voor meiden van dit seizoen.

Oversized kleding

Oversized kleding is een trend die we al een tijdje zien. Dit seizoen is het niet anders. Denk aan oversized blazers, sweaters en jassen. Het is een comfortabele trend die ook nog eens stijlvol is. Combineer oversized kleding met strakkere items om een gebalanceerde look te creëren.

Neutrale kleuren

Dit seizoen zien we veel neutrale kleuren in de mode. Kleuren zoals beige, crème, grijs en wit zijn populair. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren en geven een rustige uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld een outfit in één neutrale kleur dragen, of verschillende tinten van dezelfde kleur combineren.

Felle kleuren

Naast neutrale kleuren zien we ook felle kleuren in de mode. Felle kleuren zoals rood, geel en roze zijn populair. Je kunt deze kleuren dragen als statement item, zoals een felgekleurde jas of broek, of als accent in een outfit met neutrale kleuren.

Patchwork

Patchwork is een trend die we dit seizoen veel zien in kleding en accessoires. Denk aan patchwork jassen, tassen en zelfs schoenen. Het geeft een speelse en creatieve uitstraling aan een outfit.

Haaraccessoires

Haaraccessoires zijn dit seizoen niet weg te denken. Denk aan scrunchies, haarbanden en spelden. Het is een makkelijke manier om je haar op te leuken en een outfit compleet te maken.

Natural beauty

Op het gebied van beauty is de trend dit seizoen natural beauty. Dit houdt in dat make-up en beautyproducten worden gebruikt om de natuurlijke schoonheid van de huid te benadrukken in plaats van deze te verbergen. Natuurlijke tinten en producten met natuurlijke ingrediënten zijn populair.

Glitter

Naast natural beauty zien we ook glitter in de beautywereld. Glitteroogschaduw, highlighter en lipgloss zijn populair. Het geeft een feestelijke uitstraling aan een look.

Dit seizoen zijn er verschillende mode- en beautytrends die populair zijn onder meiden. Oversized kleding, neutrale kleuren, felle kleuren, patchwork, haaraccessoires, natural beauty en glitter zijn enkele voorbeelden. Het is belangrijk om te onthouden dat het belangrijk is om kleding en beautyproducten te dragen waar jij je prettig bij voelt en waarbij jouw persoonlijkheid en stijl goed naar voren komen. Een andere trend die populair is bij meiden deze winter is de “layering” trend. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van meerdere lagen kleding over elkaar heen. Dit kan bijvoorbeeld een coltrui zijn onder een jurkje, of een blouse onder een trui. Het mixen van verschillende texturen en materialen is hierbij belangrijk, zoals wol, leer en denim. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van accessoires, zoals sjaals en mutsen, om de look af te maken.

Naast de kledingtrends zijn er ook beautytrends die populair zijn onder meiden deze winter. Een trend die al een aantal jaar meegaat, is de “no-makeup makeup look”. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van subtiele make-up om een natuurlijke uitstraling te creëren. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld alleen mascara, concealer en lippenbalsem wordt gebruikt. Ook worden er steeds meer duurzame en natuurlijke make-up producten gebruikt.

Een andere trend op het gebied van make-up is het gebruik van felle kleuren op de ogen, zoals blauw, roze en groen. Dit wordt vaak gecombineerd met een subtiele lipkleur en neutrale kleding. Ook de “glitter look” is populair deze winter. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van glitter op de ogen, lippen of nagels.

Tot slot zijn er ook verschillende haartrends die populair zijn onder meiden deze winter. De “half-up, half-down” look is bijvoorbeeld nog steeds een favoriet. Hierbij wordt een deel van het haar vastgezet met een haarspeldje of elastiekje, terwijl de rest van het haar los blijft hangen. Ook de “bubble braid” is een populaire haartrend deze winter. Hierbij wordt het haar in verschillende secties verdeeld en vastgezet met elastiekjes, waardoor er een “bubbly” effect ontstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *