De Vos Danscentrum

De Vos Danscentrum is een Dansschool gelegen aan Zaalbergstraat 13 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over De Vos Danscentrum in Alphen aan den Rijn

De Vos Danscentrum is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Zaalbergstraat 13.

Kom erachter wat De Vos Danscentrum voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Vos Danscentrum om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij De Vos Danscentrum op de juiste plek. Bij De Vos Danscentrum kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Vos Danscentrum in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zaalbergstraat 13 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij De Vos Danscentrum. Je kan De Vos Danscentrum telefonisch bereiken op: 31 172 472 509 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.devosdanscentrum.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Vos Danscentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Vos Danscentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vos Danscentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Vos Danscentrum

Bezoekers bekeken ook