Doenya's Danswereld

Doenya's Danswereld is een Dansschool gelegen aan Hendrik van Tulderstraat 24 in Tilburg.

Meer informatie over Doenya's Danswereld in Tilburg

Doenya's Danswereld is een Dansschool gelegen in Tilburg op Hendrik van Tulderstraat 24.

Kom erachter wat Doenya's Danswereld voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Doenya's Danswereld om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Doenya's Danswereld op de juiste plek. Bij Doenya's Danswereld kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Doenya's Danswereld in Tilburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hendrik van Tulderstraat 24 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Doenya's Danswereld. Je kan Doenya's Danswereld telefonisch bereiken op: 31 6 81229655 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.doenyasdanswereld.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Doenya's Danswereld en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Doenya's Danswereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doenya's Danswereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Doenya’s Danswereld

Bezoekers bekeken ook