De Kinderdansschool

De Kinderdansschool is een Dansschool gelegen aan Klein Heiligland 84 in Haarlem.

Meer informatie over De Kinderdansschool in Haarlem

De Kinderdansschool is een Dansschool gelegen in Haarlem op Klein Heiligland 84.

Kom erachter wat De Kinderdansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Kinderdansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Kinderdansschool op de juiste plek. Bij De Kinderdansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Kinderdansschool in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Klein Heiligland 84 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij De Kinderdansschool. Je kan De Kinderdansschool telefonisch bereiken op: 31 6 43042899 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kinderdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Kinderdansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Kinderdansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kinderdansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Kinderdansschool

Bezoekers bekeken ook