Heb je last van donkere kringen, oneffenheden of andere onvolkomenheden die je wilt verbergen? De DreamPod Concealer is je nieuwe beste vriend! In deze handleiding laten we je zien hoe je deze concealer aanbrengt voor een vlekkeloze huid. Laten we aan de slag gaan!

Productinformatie

De DreamPod Concealer is een hoogdekkende concealer die speciaal is ontwikkeld om donkere kringen, roodheid en andere onvolkomenheden effectief te verbergen. De romige, maar lichte formule zorgt voor een natuurlijke dekking die de hele dag blijft zitten zonder te creasen. Bovendien is de concealer verrijkt met hydraterende ingrediënten die de huid verzorgen en voeden, zodat je huid er niet alleen beter uitziet, maar ook beter aanvoelt.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je de DreamPod concealer aanbrengt, is het belangrijk om je huid goed voor te bereiden.

  1. Reinig je gezicht: Was je gezicht met een milde reiniger om vuil en oliën te verwijderen.
  2. Hydrateer: Breng een vochtinbrengende crème aan om je huid gehydrateerd en soepel te houden. Dit zorgt ervoor dat de concealer beter blendt en langer blijft zitten.
  3. Primer: Gebruik een primer om je huid glad te maken en de concealer beter te laten hechten.

Stap 2: De DreamPod concealer aanbrengen

Nu je huid is voorbereid, is het tijd om de DreamPod Concealer aan te brengen.

  1. Kies de juiste kleur: Zorg ervoor dat je de juiste kleur concealer gebruikt die bij je huidtint past. Voor donkere kringen kun je een kleur gebruiken die één tint lichter is dan je huidskleur.
  2. Breng de concealer aan: Breng de concealer aan op de probleemgebieden, zoals onder de ogen, op puistjes, roodheid of andere oneffenheden. Gebruik de applicator of je vingertoppen om de concealer aan te brengen.
  3. Blenden: Gebruik een make-up spons of borstel om de concealer in de huid te blenden. Tik zachtjes op de huid om de concealer in te werken zonder deze weg te vegen.

Stap 3: voltooi je look

  1. Fixeer met poeder: Om ervoor te zorgen dat de concealer de hele dag blijft zitten, kun je een lichtgewicht transparant poeder gebruiken om de concealer te fixeren.
  2. Foundation en andere make-up: Breng desgewenst foundation en andere make-up aan om je look compleet te maken.

Met deze stappen zou je een vlekkeloze huid moeten kunnen creëren met de DreamPod Concealer. Veel succes en geniet van je prachtige huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *