Ecstatic Dance

Ecstatic Dance is een Dansschool gelegen aan Sint Josephstraat 18 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Ecstatic Dance in s-Hertogenbosch

Ecstatic Dance is een Dansschool gelegen in s-Hertogenbosch op Sint Josephstraat 18.

Kom erachter wat Ecstatic Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ecstatic Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Ecstatic Dance op de juiste plek. Bij Ecstatic Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ecstatic Dance in s-Hertogenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Josephstraat 18 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Ecstatic Dance. Je kan Ecstatic Dance telefonisch bereiken op: 31 6 22019832 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.indigodans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ecstatic Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ecstatic Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ecstatic Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ecstatic Dance

Bezoekers bekeken ook