PeuterDansMetMij

PeuterDansMetMij is een Dansschool gelegen aan Meester C.P.M. Rommestraat 13 in Sneek.

Meer informatie over PeuterDansMetMij in Sneek

PeuterDansMetMij is een Dansschool gelegen in Sneek op Meester C.P.M. Rommestraat 13.

Kom erachter wat PeuterDansMetMij voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek PeuterDansMetMij om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sneek? Dan ben je bij PeuterDansMetMij op de juiste plek. Bij PeuterDansMetMij kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

PeuterDansMetMij in Sneek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Meester C.P.M. Rommestraat 13 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij PeuterDansMetMij. Je kan PeuterDansMetMij telefonisch bereiken op: 31 6 19568887 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://peuterdansmetmij.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar PeuterDansMetMij en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij PeuterDansMetMij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PeuterDansMetMij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. PeuterDansMetMij

Bezoekers bekeken ook