Funny Dance

Funny Dance is een Dansschool gelegen aan Ahuislanden 32 in Enschede.

Meer informatie over Funny Dance in Enschede

Funny Dance is een Dansschool gelegen in Enschede op Ahuislanden 32.

Kom erachter wat Funny Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Funny Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Funny Dance op de juiste plek. Bij Funny Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Funny Dance in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ahuislanden 32 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Funny Dance. Je kan Funny Dance telefonisch bereiken op: 31 53 477 6111 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Funny Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Funny Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funny Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Funny Dance

Bezoekers bekeken ook