Gelderse Balletscholen

Gelderse Balletscholen is een Balletschool gelegen aan Groevenbekerhout 19 in Harderwijk.

Meer informatie over Gelderse Balletscholen in Harderwijk

Gelderse Balletscholen is een Balletschool gelegen in Harderwijk op Groevenbekerhout 19.

Kom erachter wat Gelderse Balletscholen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Gelderse Balletscholen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Harderwijk? Dan ben je bij Gelderse Balletscholen op de juiste plek. Bij Gelderse Balletscholen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Gelderse Balletscholen in Harderwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Groevenbekerhout 19 in Harderwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harderwijk of niet, iedereen is welkom bij Gelderse Balletscholen. Je kan Gelderse Balletscholen telefonisch bereiken op: 31 6 52225957 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.gelderseballetscholen.nl/contact

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Gelderse Balletscholen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gelderse Balletscholen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelderse Balletscholen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gelderse Balletscholen

Bezoekers bekeken ook