Damoves Peuter- en Kleuterdans

Damoves Peuter- en Kleuterdans is een Dansschool gelegen aan Eerste Jan Steenstraat 103 in Amsterdam.

Meer informatie over Damoves Peuter- en Kleuterdans in Amsterdam

Damoves Peuter- en Kleuterdans is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Eerste Jan Steenstraat 103.

Kom erachter wat Damoves Peuter- en Kleuterdans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Damoves Peuter- en Kleuterdans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Damoves Peuter- en Kleuterdans op de juiste plek. Bij Damoves Peuter- en Kleuterdans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Damoves Peuter- en Kleuterdans in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Eerste Jan Steenstraat 103 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Damoves Peuter- en Kleuterdans. Je kan Damoves Peuter- en Kleuterdans telefonisch bereiken op: 31 20 303 1178 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.damoves.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Damoves Peuter- en Kleuterdans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Damoves Peuter- en Kleuterdans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Damoves Peuter- en Kleuterdans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Damoves Peuter- en Kleuterdans

Bezoekers bekeken ook