Happy Tango

Happy Tango is een Dansschool gelegen aan Dirck Franckenszoon Pauwstraat 33 in Gorinchem.

Meer informatie over Happy Tango in Gorinchem

Happy Tango is een Dansschool gelegen in Gorinchem op Dirck Franckenszoon Pauwstraat 33.

Kom erachter wat Happy Tango voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Happy Tango om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Happy Tango op de juiste plek. Bij Happy Tango kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Happy Tango in Gorinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dirck Franckenszoon Pauwstraat 33 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Happy Tango. Je kan Happy Tango telefonisch bereiken op: 31 6 54685690 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.happytango.nl/contact--links.html

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Happy Tango en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Happy Tango? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Tango het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Happy Tango

Bezoekers bekeken ook