Pulse Dansschool

Pulse Dansschool is een Dansschool gelegen aan Roostenlaan 39A in Eindhoven.

Meer informatie over Pulse Dansschool in Eindhoven

Pulse Dansschool is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Roostenlaan 39A.

Kom erachter wat Pulse Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Pulse Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Pulse Dansschool op de juiste plek. Bij Pulse Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Pulse Dansschool in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Roostenlaan 39A in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Pulse Dansschool. Je kan Pulse Dansschool telefonisch bereiken op: 31 6 51122545 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pulsedansschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Pulse Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Pulse Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pulse Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Pulse Dansschool

Bezoekers bekeken ook