In choro passion

In choro passion is een Dansschool gelegen aan Van Hogendorplaan 30 G in Doetinchem.

Meer informatie over In choro passion in Doetinchem

In choro passion is een Dansschool gelegen in Doetinchem op Van Hogendorplaan 30 G.

Kom erachter wat In choro passion voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek In choro passion om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij In choro passion op de juiste plek. Bij In choro passion kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

In choro passion in Doetinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Hogendorplaan 30 G in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen is welkom bij In choro passion. Je kan In choro passion telefonisch bereiken op: 31 6 83575548 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar In choro passion en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij In choro passion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In choro passion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. In choro passion

Bezoekers bekeken ook