Dansstudio Laura

Dansstudio Laura is een Dansschool gelegen aan De Vlonder 217d in Boekel.

Meer informatie over Dansstudio Laura in Boekel

Dansstudio Laura is een Dansschool gelegen in Boekel op De Vlonder 217d.

Kom erachter wat Dansstudio Laura voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Laura om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Boekel? Dan ben je bij Dansstudio Laura op de juiste plek. Bij Dansstudio Laura kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Laura in Boekel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Vlonder 217d in Boekel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boekel of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Laura. Je kan Dansstudio Laura telefonisch bereiken op: 31 6 29604240 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiolaura.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Laura en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Laura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Laura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Laura

Bezoekers bekeken ook