Jac. Danst

Jac. Danst is een Dansschool gelegen aan Buitenvest 96 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Jac. Danst in Bergen op Zoom

Jac. Danst is een Dansschool gelegen in Bergen op Zoom op Buitenvest 96.

Kom erachter wat Jac. Danst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Jac. Danst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij Jac. Danst op de juiste plek. Bij Jac. Danst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Jac. Danst in Bergen op Zoom is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Buitenvest 96 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij Jac. Danst. Je kan Jac. Danst telefonisch bereiken op: 31 6 24132249 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://jac-danst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Jac. Danst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jac. Danst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jac. Danst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jac. Danst

Bezoekers bekeken ook