Wallz dans-zaal

Wallz dans-zaal is een Dansschool gelegen aan Wallerstraat 127 in Nijkerk.

Meer informatie over Wallz dans-zaal in Nijkerk

Wallz dans-zaal is een Dansschool gelegen in Nijkerk op Wallerstraat 127.

Kom erachter wat Wallz dans-zaal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Wallz dans-zaal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nijkerk? Dan ben je bij Wallz dans-zaal op de juiste plek. Bij Wallz dans-zaal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Wallz dans-zaal in Nijkerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wallerstraat 127 in Nijkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijkerk of niet, iedereen is welkom bij Wallz dans-zaal. Je kan Wallz dans-zaal telefonisch bereiken op: 31 33 720 0976 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wallznijkerk.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Wallz dans-zaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Wallz dans-zaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wallz dans-zaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Wallz dans-zaal

Bezoekers bekeken ook