James Dance

James Dance is een Dansschool gelegen aan Oostbuurtseweg 3 in De Lier.

Meer informatie over James Dance in De Lier

James Dance is een Dansschool gelegen in De Lier op Oostbuurtseweg 3.

Kom erachter wat James Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek James Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van De Lier? Dan ben je bij James Dance op de juiste plek. Bij James Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

James Dance in De Lier is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oostbuurtseweg 3 in De Lier. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Lier of niet, iedereen is welkom bij James Dance. Je kan James Dance telefonisch bereiken op: 31 6 26925160 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jamesdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar James Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij James Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je James Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. James Dance

Bezoekers bekeken ook