Jazzballetschool "Nicole"

Jazzballetschool "Nicole" is een Balletschool gelegen aan Hoofdweg 85-1 in Mijdrecht.

Meer informatie over Jazzballetschool "Nicole" in Mijdrecht

Jazzballetschool "Nicole" is een Balletschool gelegen in Mijdrecht op Hoofdweg 85-1.

Kom erachter wat Jazzballetschool "Nicole" voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Jazzballetschool "Nicole" om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Mijdrecht? Dan ben je bij Jazzballetschool "Nicole" op de juiste plek. Bij Jazzballetschool "Nicole" kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Jazzballetschool "Nicole" in Mijdrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Hoofdweg 85-1 in Mijdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mijdrecht of niet, iedereen is welkom bij Jazzballetschool "Nicole". Je kan Jazzballetschool "Nicole" telefonisch bereiken op: 31 297 257 506 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.showballetnicole.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Jazzballetschool "Nicole" en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jazzballetschool "Nicole"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazzballetschool "Nicole" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jazzballetschool “Nicole”

Bezoekers bekeken ook