JOKE DE HEER

JOKE DE HEER is een Dansschool gelegen aan Exterpad 22 in Enkhuizen.

Meer informatie over JOKE DE HEER in Enkhuizen

JOKE DE HEER is een Dansschool gelegen in Enkhuizen op Exterpad 22.

Kom erachter wat JOKE DE HEER voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek JOKE DE HEER om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enkhuizen? Dan ben je bij JOKE DE HEER op de juiste plek. Bij JOKE DE HEER kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

JOKE DE HEER in Enkhuizen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Exterpad 22 in Enkhuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enkhuizen of niet, iedereen is welkom bij JOKE DE HEER. Je kan JOKE DE HEER telefonisch bereiken op: 31 228 318 046 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar JOKE DE HEER en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij JOKE DE HEER? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOKE DE HEER het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. JOKE DE HEER

Bezoekers bekeken ook