Joy2dance

Joy2dance is een Balletschool gelegen aan Dubbelsteynlaan West 74, voorstraat 189 in Dordrecht.

Meer informatie over Joy2dance in Dordrecht

Joy2dance is een Balletschool gelegen in Dordrecht op Dubbelsteynlaan West 74, voorstraat 189.

Kom erachter wat Joy2dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Joy2dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij Joy2dance op de juiste plek. Bij Joy2dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Joy2dance in Dordrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Dubbelsteynlaan West 74, voorstraat 189 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen is welkom bij Joy2dance. Je kan Joy2dance telefonisch bereiken op: 31 6 41765211 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.joy2dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Joy2dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Joy2dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joy2dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Joy2dance

Bezoekers bekeken ook