Werelddansvereniging Teu

Werelddansvereniging Teu is een Dansschool gelegen aan E.D, Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3 in Groningen.

Meer informatie over Werelddansvereniging Teu in Groningen

Werelddansvereniging Teu is een Dansschool gelegen in Groningen op E.D, Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3.

Kom erachter wat Werelddansvereniging Teu voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Werelddansvereniging Teu om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Werelddansvereniging Teu op de juiste plek. Bij Werelddansvereniging Teu kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Werelddansvereniging Teu in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan E.D, Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Werelddansvereniging Teu. Je kan Werelddansvereniging Teu telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.teugroningen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Werelddansvereniging Teu en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Werelddansvereniging Teu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Werelddansvereniging Teu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Werelddansvereniging Teu

Bezoekers bekeken ook