Juuls Studio

Juuls Studio is een Dansschool gelegen aan Europaplein 2 in Volendam.

Meer informatie over Juuls Studio in Volendam

Juuls Studio is een Dansschool gelegen in Volendam op Europaplein 2.

Kom erachter wat Juuls Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Juuls Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Volendam? Dan ben je bij Juuls Studio op de juiste plek. Bij Juuls Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Juuls Studio in Volendam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Europaplein 2 in Volendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Volendam of niet, iedereen is welkom bij Juuls Studio. Je kan Juuls Studio telefonisch bereiken op: 31 6 16434368 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.juuls-studio.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Juuls Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Juuls Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juuls Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Juuls Studio

Bezoekers bekeken ook