Dansschool DANS&zo

Dansschool DANS&zo is een Dansschool gelegen aan Fabianusttraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Dansschool DANS&zo in Apeldoorn

Dansschool DANS&zo is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Fabianusttraat 4.

Kom erachter wat Dansschool DANS&zo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool DANS&zo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Dansschool DANS&zo op de juiste plek. Bij Dansschool DANS&zo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool DANS&zo in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Fabianusttraat 4 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Dansschool DANS&zo. Je kan Dansschool DANS&zo telefonisch bereiken op: 31 6 23966054 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansenzo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool DANS&zo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool DANS&zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool DANS&zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool DANS&zo

Bezoekers bekeken ook