Hildansa

Hildansa is een Salsaschool gelegen aan Foarwei 116 in Kollumersweach.

Meer informatie over Hildansa in Kollumersweach

Hildansa is een Salsaschool gelegen in Kollumersweach op Foarwei 116.

Kom erachter wat Hildansa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Hildansa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Salsaschool in de buurt van Kollumersweach? Dan ben je bij Hildansa op de juiste plek. Bij Hildansa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Hildansa in Kollumersweach is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Salsaschool is gelegen aan Foarwei 116 in Kollumersweach. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kollumersweach of niet, iedereen is welkom bij Hildansa. Je kan Hildansa telefonisch bereiken op: 31 6 27263545 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Hildansa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Hildansa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hildansa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Hildansa

Bezoekers bekeken ook