LEZ Studio

LEZ Studio is een Sportschool gelegen aan Bentheimergraven 7 in Oldenzaal.

Meer informatie over LEZ Studio in Oldenzaal

LEZ Studio is een Sportschool gelegen in Oldenzaal op Bentheimergraven 7.

Kom erachter wat LEZ Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek LEZ Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Oldenzaal? Dan ben je bij LEZ Studio op de juiste plek. Bij LEZ Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LEZ Studio in Oldenzaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Sportschool is gelegen aan Bentheimergraven 7 in Oldenzaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oldenzaal of niet, iedereen is welkom bij LEZ Studio. Je kan LEZ Studio telefonisch bereiken op: 31 6 18922442 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://lezstudio.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar LEZ Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LEZ Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEZ Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LEZ Studio

Bezoekers bekeken ook