Biodanza met Ineke

Biodanza met Ineke is een Dansschool gelegen aan Grovestins 63 in Almelo.

Meer informatie over Biodanza met Ineke in Almelo

Biodanza met Ineke is een Dansschool gelegen in Almelo op Grovestins 63.

Kom erachter wat Biodanza met Ineke voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Ineke om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij Biodanza met Ineke op de juiste plek. Bij Biodanza met Ineke kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Ineke in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Grovestins 63 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Ineke. Je kan Biodanza met Ineke telefonisch bereiken op: 31 546 870 326 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Ineke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Ineke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Ineke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Ineke

Bezoekers bekeken ook