LiFe Dance

LiFe Dance is een Dansschool gelegen aan Bodenven 1 in Sint-Michielsgestel.

Meer informatie over LiFe Dance in Sint-Michielsgestel

LiFe Dance is een Dansschool gelegen in Sint-Michielsgestel op Bodenven 1.

Kom erachter wat LiFe Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek LiFe Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sint-Michielsgestel? Dan ben je bij LiFe Dance op de juiste plek. Bij LiFe Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LiFe Dance in Sint-Michielsgestel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bodenven 1 in Sint-Michielsgestel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Michielsgestel of niet, iedereen is welkom bij LiFe Dance. Je kan LiFe Dance telefonisch bereiken op: 31 6 15625372 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lifedance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar LiFe Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LiFe Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LiFe Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LiFe Dance

Bezoekers bekeken ook