Het Dansatelier Roosendaal

Het Dansatelier Roosendaal is een Dansschool gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal.

Meer informatie over Het Dansatelier Roosendaal in Roosendaal

Het Dansatelier Roosendaal is een Dansschool gelegen in Roosendaal op Bovendonk 111.

Kom erachter wat Het Dansatelier Roosendaal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Het Dansatelier Roosendaal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Het Dansatelier Roosendaal op de juiste plek. Bij Het Dansatelier Roosendaal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Het Dansatelier Roosendaal in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Het Dansatelier Roosendaal. Je kan Het Dansatelier Roosendaal telefonisch bereiken op: 31 6 48650774 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetdansatelier.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Het Dansatelier Roosendaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het Dansatelier Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Dansatelier Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Het Dansatelier Roosendaal

Bezoekers bekeken ook