Loeka Dance eXp

Loeka Dance eXp is een Dansschool gelegen aan Gymzaal de Bareel, Waterwijk Sporthal, Steenhouwerskwartier 29 in Heemskerk.

Meer informatie over Loeka Dance eXp in Heemskerk

Loeka Dance eXp is een Dansschool gelegen in Heemskerk op Gymzaal de Bareel, Waterwijk Sporthal, Steenhouwerskwartier 29.

Kom erachter wat Loeka Dance eXp voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Loeka Dance eXp om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heemskerk? Dan ben je bij Loeka Dance eXp op de juiste plek. Bij Loeka Dance eXp kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Loeka Dance eXp in Heemskerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gymzaal de Bareel, Waterwijk Sporthal, Steenhouwerskwartier 29 in Heemskerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemskerk of niet, iedereen is welkom bij Loeka Dance eXp. Je kan Loeka Dance eXp telefonisch bereiken op: 31 6 31674376 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dance-exp.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Loeka Dance eXp en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Loeka Dance eXp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loeka Dance eXp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Loeka Dance eXp

Bezoekers bekeken ook