Menno Hogeveen

Menno Hogeveen is een Dansschool gelegen aan Dubbelmonde 57 in Zevenbergen.

Meer informatie over Menno Hogeveen in Zevenbergen

Menno Hogeveen is een Dansschool gelegen in Zevenbergen op Dubbelmonde 57.

Kom erachter wat Menno Hogeveen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Menno Hogeveen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zevenbergen? Dan ben je bij Menno Hogeveen op de juiste plek. Bij Menno Hogeveen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Menno Hogeveen in Zevenbergen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dubbelmonde 57 in Zevenbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zevenbergen of niet, iedereen is welkom bij Menno Hogeveen. Je kan Menno Hogeveen telefonisch bereiken op: 31 6 41782759 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Menno Hogeveen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Menno Hogeveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Menno Hogeveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Menno Hogeveen

Bezoekers bekeken ook