Coolibri Dance

Coolibri Dance is een Dansschool gelegen aan Zestienhovensekade 176A in Rotterdam.

Meer informatie over Coolibri Dance in Rotterdam

Coolibri Dance is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Zestienhovensekade 176A.

Kom erachter wat Coolibri Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Coolibri Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Coolibri Dance op de juiste plek. Bij Coolibri Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Coolibri Dance in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zestienhovensekade 176A in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Coolibri Dance. Je kan Coolibri Dance telefonisch bereiken op: 31 6 47307442 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.coolibri.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Coolibri Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Coolibri Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coolibri Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Coolibri Dance

Bezoekers bekeken ook