R.J. Bliemer

R.J. Bliemer is een Dansschool gelegen aan Keizerskroonweg 23 in Bovenkarspel.

Meer informatie over R.J. Bliemer in Bovenkarspel

R.J. Bliemer is een Dansschool gelegen in Bovenkarspel op Keizerskroonweg 23.

Kom erachter wat R.J. Bliemer voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek R.J. Bliemer om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bovenkarspel? Dan ben je bij R.J. Bliemer op de juiste plek. Bij R.J. Bliemer kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

R.J. Bliemer in Bovenkarspel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Keizerskroonweg 23 in Bovenkarspel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bovenkarspel of niet, iedereen is welkom bij R.J. Bliemer. Je kan R.J. Bliemer telefonisch bereiken op: 31 6 57555354 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar R.J. Bliemer en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij R.J. Bliemer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.J. Bliemer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. R.J. Bliemer

Bezoekers bekeken ook