Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter

Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter is een Dansschool gelegen aan Kanaalweg Oostzijde 134 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter in Hellevoetsluis

Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter is een Dansschool gelegen in Hellevoetsluis op Kanaalweg Oostzijde 134.

Kom erachter wat Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hellevoetsluis? Dan ben je bij Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter op de juiste plek. Bij Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter in Hellevoetsluis is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kanaalweg Oostzijde 134 in Hellevoetsluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hellevoetsluis of niet, iedereen is welkom bij Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter. Je kan Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter telefonisch bereiken op: 31 181 311 103 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ri-jo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter

Bezoekers bekeken ook