Dansstudio Van Harten

Dansstudio Van Harten is een Dansschool gelegen aan Middenstraat 21 in Weesp.

Meer informatie over Dansstudio Van Harten in Weesp

Dansstudio Van Harten is een Dansschool gelegen in Weesp op Middenstraat 21.

Kom erachter wat Dansstudio Van Harten voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Van Harten om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Weesp? Dan ben je bij Dansstudio Van Harten op de juiste plek. Bij Dansstudio Van Harten kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Van Harten in Weesp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Middenstraat 21 in Weesp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weesp of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Van Harten. Je kan Dansstudio Van Harten telefonisch bereiken op: 31 6 42168910 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiovanharten.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Van Harten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Van Harten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Van Harten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Van Harten

Bezoekers bekeken ook