S-SENSE DANCE

S-SENSE DANCE is een Dansschool gelegen aan Prins Karelstraat 131 in Helmond.

Meer informatie over S-SENSE DANCE in Helmond

S-SENSE DANCE is een Dansschool gelegen in Helmond op Prins Karelstraat 131.

Kom erachter wat S-SENSE DANCE voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek S-SENSE DANCE om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij S-SENSE DANCE op de juiste plek. Bij S-SENSE DANCE kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

S-SENSE DANCE in Helmond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Prins Karelstraat 131 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij S-SENSE DANCE. Je kan S-SENSE DANCE telefonisch bereiken op: 31 6 23086158 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar S-SENSE DANCE en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij S-SENSE DANCE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S-SENSE DANCE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. S-SENSE DANCE

Bezoekers bekeken ook