Lia Voigt

Lia Voigt is een Dansschool gelegen aan Van Heemstraweg 19 in Weurt.

Meer informatie over Lia Voigt in Weurt

Lia Voigt is een Dansschool gelegen in Weurt op Van Heemstraweg 19.

Kom erachter wat Lia Voigt voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Lia Voigt om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Weurt? Dan ben je bij Lia Voigt op de juiste plek. Bij Lia Voigt kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Lia Voigt in Weurt is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Heemstraweg 19 in Weurt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weurt of niet, iedereen is welkom bij Lia Voigt. Je kan Lia Voigt telefonisch bereiken op: 31 24 677 1385 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Lia Voigt en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Lia Voigt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lia Voigt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lia Voigt

Bezoekers bekeken ook