Salsa 2Inblack

Salsa 2Inblack is een Dansschool gelegen aan Zalzershaof, Zalzerskampweg 64 in Venlo.

Meer informatie over Salsa 2Inblack in Venlo

Salsa 2Inblack is een Dansschool gelegen in Venlo op Zalzershaof, Zalzerskampweg 64.

Kom erachter wat Salsa 2Inblack voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa 2Inblack om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Salsa 2Inblack op de juiste plek. Bij Salsa 2Inblack kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa 2Inblack in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zalzershaof, Zalzerskampweg 64 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Salsa 2Inblack. Je kan Salsa 2Inblack telefonisch bereiken op: 31 6 18174880 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa 2Inblack en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa 2Inblack? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa 2Inblack het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa 2Inblack

Bezoekers bekeken ook