Dansschool Henry van Goethem

Dansschool Henry van Goethem is een Dansschool gelegen aan Kerkwijk 61 in Berlicum.

Meer informatie over Dansschool Henry van Goethem in Berlicum

Dansschool Henry van Goethem is een Dansschool gelegen in Berlicum op Kerkwijk 61.

Kom erachter wat Dansschool Henry van Goethem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Henry van Goethem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Berlicum? Dan ben je bij Dansschool Henry van Goethem op de juiste plek. Bij Dansschool Henry van Goethem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Henry van Goethem in Berlicum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkwijk 61 in Berlicum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Berlicum of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Henry van Goethem. Je kan Dansschool Henry van Goethem telefonisch bereiken op: 31 73 521 5229 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansschoolvangoethem.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Henry van Goethem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Henry van Goethem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Henry van Goethem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Henry van Goethem

Bezoekers bekeken ook