Salsa LA

Salsa LA is een Dansschool gelegen aan Rompertcentrum 27 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Salsa LA in s-Hertogenbosch

Salsa LA is een Dansschool gelegen in s-Hertogenbosch op Rompertcentrum 27.

Kom erachter wat Salsa LA voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa LA om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Salsa LA op de juiste plek. Bij Salsa LA kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa LA in s-Hertogenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rompertcentrum 27 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Salsa LA. Je kan Salsa LA telefonisch bereiken op: 31 6 30330332 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salsa-la.nl/2018

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa LA en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa LA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa LA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa LA

Bezoekers bekeken ook