just dance

just dance is een Dansschool gelegen aan C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle.

Meer informatie over just dance in Kapelle

just dance is een Dansschool gelegen in Kapelle op C.D. Vereekestraat 74.

Kom erachter wat just dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek just dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Kapelle? Dan ben je bij just dance op de juiste plek. Bij just dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

just dance in Kapelle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kapelle of niet, iedereen is welkom bij just dance. Je kan just dance telefonisch bereiken op: 31 113 341 954 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar just dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij just dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je just dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. just dance

Bezoekers bekeken ook