Salsa Mueve

Salsa Mueve is een Salsaschool gelegen aan Dubbelbeek 60 in Apeldoorn.

Meer informatie over Salsa Mueve in Apeldoorn

Salsa Mueve is een Salsaschool gelegen in Apeldoorn op Dubbelbeek 60.

Kom erachter wat Salsa Mueve voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Mueve om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Salsaschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Salsa Mueve op de juiste plek. Bij Salsa Mueve kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Mueve in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Salsaschool is gelegen aan Dubbelbeek 60 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Salsa Mueve. Je kan Salsa Mueve telefonisch bereiken op: 31 6 20796974 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://salsamueve.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Mueve en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Mueve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Mueve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Mueve

Bezoekers bekeken ook